Recensies

Recensies

Dit zeggen bezoekers over Uiteindelijk Ergens

De afgelopen tijd hebben wij tientallen mooie reacties mogen ontvangen van bezoekers. Een greep uit de reacties van de laatste tijd.


Hola Ron,


We begonnen wat slecht aan onze vakantie. Toestanden met het autoverhuurbedrijf en redelijk slecht weer!Gelukkig was jij daar. Onze redder in nood! Met je rust en kalmte pikte jij ons op van het vliegveld, vanaf dat moment waren we om…..


Vakantie!


We hebben heerlijk gegeten bij jouw ontdekkingen in dorpjes om Pinos del Valle heen. De wandelingen waren mooi en ontspannend. Vooral de tocht met Demi was adembenemend (figuurlijk en letterlijk)We hebben wat af geouwehoerd….. Heerlijk!


Muchas gracias! Wim, Tiny en Demi

Dankjewel Ron voor een week die wel 2 weken leek. Wat een

heerlijke omgeving. Super lekker eten, prachtige wandelingen.

Ik kom zeker terug.


Sonja


Wat mijn moeder zegt! Echt een mooie plek en dankjewel voor de vermakelijke gastvrijheid. Succes hier en vooral veel plezier.


Stephanie


ps Ik zal die Landheer een schop onder haar kont geven, dat ze hier ook moet komen!

Lieve Ron,


Wat een heerlijke week op een waanzinnig mooie plek.

Dank voor je lieve gastvrijheid en relaxedheid.

We komen zeker terug!Liefs, Aleid


Voor een unieke vakantie met een fantastische gastheer (en gastvrouw). Bergen, strand, en bijzondere restaurantjes. Het is allemaal in de buurt en Ron weet je mee te nemen naar de meest verrassende plekken. Echt een aanrader voor sportievelingen maar zeker ook voor de wat minder sportievelingen. Ik ga zeker nog een keer.


Olga

Fantastisch studie/fietsweekend in Andalusie met Team Flink. Samen met Jacob Postma, Ronald Kramer, Berend Jan Schoonbeek. Prachtig mooie routes uitgezet door Ron van B&B Uiteindelijk Ergens vanuit Pinos del Valle. Dank voor de gastvrijheid.


Harry Pieters

Beste/lieve Ron,


Wat heb je ons een geweldige week bezorgd. Elke dag een heerlijk ontbijt, prachtige wandelingen, de kloof, de witte dorpjes, het kerkje. Het was meer dan de moeite waard. Je bent puur en eerlijk en bent altijd in voor een grap. Maar ook goede gesprekken over tal van zaken die ons bezighouden ga je niet uit de weg. De plekjes waar we hebben gegeten waren prachtig en volgens ingewijden komt vanavond de mooiste plek nog. Iets met uitzicht over het meer bij de dam.


Je bent een mooie kerel en gezegend mens. Ik hoop dat je nog veel mooie mensen mag ontvangen hier in Pinos. Het is je gegund. Morgen zit het er voor heit en mij weer op.


Theun en ik hebben enorm genoten Alles met en voor een glimlach. En ik kijk er naar uit dat ik hier weer eens mag komen. Voor de wandelingen, voor de gezelligheid en ongedwongen sfeer.


Bedankt dat jij hebt geholpen mooie herinneringen te maken met mijn vader. Dikke knuffel Jan Roelof

Beste Ron,


Toen we van huis vertrokken was ik al erg blij. Toen ik hoorde wat we allemaal gingen doen kon de vakantie al niet meer stuk.


De vakantie was intensief en ook relaxed! Bergen beklimmen, hangbrugroutes lopen en een heerlijk bed.

Een helderblauwe zee op korte afstand!Wat kan je nog meer vragen?!


Groetjes

Noah


Lieve Ron en Marja,


Wat een topweek hebben we hier gehad! Ik vond het een onwijs leuke vakantie.  Ik vond dit de leukste vakantie ooit! Super mooie omgeving. Echte aanrader!


Groetjes Bo

Wat een geweldige plek in Andalusië


Nogmaals bedankt voor deze mooie week. Wat een prachtig plekje daar in Pinos en wat hebben we veel gezien en gedaan. Bergwandelen, tapas eten, Barcelona kieken in de plaatselijke dorpskroeg, relaxen op het strand, gezellig zitten om het gaskacheltje enz enz. Het was super!


We gaan zeker nog een keer. Sandra en Stefan

Daaaag lieve Ron!


Wat een fijne negen dagen op een prachtige plek. Het gevoel dat je thuis bent in plaats van op vakantie. Een gastheer die uitstekend in onze vriendenkring zou passen. Gezelligheid, humor en geweldige tips voor uitstapjes naar bijzondere plekken.

We zijn mensen tegengekomen die we anders niet hadden ontmoet. Maak jij je droom in Andalusie maar waar dan blijven wij terugkomen.


Bedankt! Hartelijke groet en zeker tot ziens Ruud, Gea, Merel

¡Todo bajo

el Sol!

Uiteindelijk Ergens | Themavakanties | Pinos del Valle | Andalusie | Spanje

DELEN  OP SOCIALE MEDIA